Informatie

In de folder “wat is logopedie” van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie”leest u informatie wanneer een logopedist ingeschakeld kan worden. Ook het filmpje “Dankzij de logopedist” laat zien waar logopedie over gaat. Aan de hand van verhalen van 3 patienten ziet en hoort u het effect van Logopedie.

Bij stemdiagnostiek maken we in onze praktijk gebruik van de voice profiler.Hier leest u er meer over. Wat is NLP precies en waarvoor kan ik het gebruiken? Op deze vraag geeft de verdere informatie antwoord.

Twijfelt u over  het spreken van uw kind bij beginnend stotteren? Dan kunt u  hier de vragenlijst invullen en meenemen naar de eerste afspraak bij de stottertherapeut.

Consultatiebureaus en peuterspeelzalen maken bij het vaststellen van de spraak-taalontwikkeling gebruik van de minimumspreeknormen.We hebben ze voor u hier op een rijtje gezet. We werken graag samen met de scholen in Steenwijkerland, zo hebben wij alle scholen voorzien van de Amsterdamse basiswoordenschatlijst. Welke woorden moet mijn kind kennen?

Voor hese kinderen: hier kun je je eigen stemwerkschrift downloaden, met handige tips.