Meer apps


Articulatie: Talking Tom Cat Free

Prijs: gratis

Een grappige afbeelding van een schattige kat die herhaalt wat je zegt. Kinderen vinden het grappig en willen graag met de kat praten. De kwaliteit van het geluid is goed, de stem is vervormd maar duidelijk te horen, dit kan een pluspunt zijn; kinderen hebben in eerste instantie niet in de gaten dat wat ze horen ze zelf hebben gezegd. 


Auditieve vaardigheden:  Muziekpret

Prijs: 0.79

Het is een vrolijke app, waarbij er steeds drie verschillende melodietjes gespeeld worden met het instrument dat jij hebt aangewezen. Tegelijkertijd wordt het instrument in het Nederlands benoemt. 


Lezen: Woorden raden

Prijs: gratis

Woorden raden is een variant op het spel galgje. Je krijgt 8 mogelijkheden om het juiste woord te raden. In het midden staan acht bloemen stenen of schelpen die per beurt vervallen.
Je kunt ook letters kopen om het woord sneller te raden. Oer beurt kun je drie letters kopen. In de gratis variant krijg je alleen vijf letter woorden, mag je drie letters kopen en mag je acht fouten maken. 


Taal: How do

Prijs: 1.59

Deze app bestaat uit een aantal logische reeksen in de vorm van foto’s m.b.t. een onderwerp. Zo wordt bijvoorbeeld a.h.v. eeb reeks foto’s uitgebeeld hoe en ziek meisje weer beter wordt na het krijgen van een drankje. Deze app kan gebruikt worden om kinderen zinnen te laten produceren, een verhaal te kunnen laten vertellen of om inhoudelijke verdieping aan te bieden over meerdere onderwerpen.  


Baby-kleuter: Fun Flowers

Prijs: gratis

Creëer bloemen, pluk bloemen en laat ze groeien.