Logopedisten

Pieter

“Logopedie, uitdagend en afwisselend.”

Ik heb veel ervaring opgedaan in de verschillende werkgebieden van de logopedist. Zowel in het onderwijs, bij GGD Regio IJssel Vecht als in de gezondheidszorg. Nu in de vrijevestiging naast logopedist ook stottertherapeut en gespecialiseerd in stretching en stressreductie.Verder ben ik kwaliteitskringbegeleider van kring Steenwijk e.o.

Magda

“Energy flows, where attention goes”

Ik werk al geruime tijd als logopedist in het  Gezondheidscentrum. Een heerlijke rustige werkplek met uitzicht op groen, met up-to-date materiaal, de hele week beschikbaar,  met daarbij overleg met collega’s of andere disciplines. Een goed uitgangspunt om te ontvangen.

Vervolgens is het voor  u en voor mij belangrijk om duidelijk boven tafel te krijgen wat de problemen zijn, en wat uw verwachtingen zijn. Waar liggen de beperkingen en de mogelijkheden?

Belangrijk is dat 

  • Praten plezierig moet zijn, je kunt het niet dwingen.
  • Lichaam en geest elkaar beïnvloeden. Bijvoorbeeld brok in de keel bij verlies, de stem valt weg.
  • Streven naar het evidence–based  handelen, d.w.z. laten zien wat je doet, voor zo ver mogelijk, meten is weten.

Ik werk met taal testen, afnemen stemomvang via de computer, gebruik maken van stress reductie via biofeedback op de computer. Mijn specialisaties zijn stem, het gebruik van NLP tijdens de behandelingen.

Anneke

Vanaf augustus 2020 ben ik werkzaam in Logopediepraktijk Steenwijk. Mijn hart ligt bij het werken met kinderen, elk kind is uniek. Daarom vind ik het een mooie uitdaging om samen met ouders, leerkrachten en andere betrokkenen op zoek te gaan naar begeleiding op maat. Op deze manier zal de logopedische begeleiding een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling. Daarbij is spelen en samen plezier hebben van belang, ik zie kinderen graag lachen!

Ik zal werkzaam zijn op de scholen en in de praktijk. Mocht u vragen hebben op het gebied van logopedie dan ben ik te bereiken op nummer 06 33683158 of u kunt een mail sturen naar anneke@deboerburgum.nl .