Logopedisten

Pieter

“Logopedie, uitdagend en afwisselend.”

Ik heb veel ervaring opgedaan in de verschillende werkgebieden van de logopedist. Zowel in het onderwijs, bij GGD Regio IJssel Vecht als in de gezondheidszorg. Nu in de vrijevestiging naast logopedist ook stottertherapeut en gespecialiseerd in stretching en stressreductie.Verder ben ik kwaliteitskringbegeleider van kring Steenwijk e.o.

Magda

“Energy flows, where attention goes”

Ik werk al geruime tijd als logopedist in het  Gezondheidscentrum. Een heerlijke rustige werkplek met uitzicht op groen, met up-to-date materiaal, de hele week beschikbaar,  met daarbij overleg met collega’s of andere disciplines. Een goed uitgangspunt om te ontvangen.

Vervolgens is het voor  u en voor mij belangrijk om duidelijk boven tafel te krijgen wat de problemen zijn, en wat uw verwachtingen zijn. Waar liggen de beperkingen en de mogelijkheden?

Belangrijk is dat 

  • Praten plezierig moet zijn, je kunt het niet dwingen.
  • Lichaam en geest elkaar beïnvloeden. Bijvoorbeeld brok in de keel bij verlies, de stem valt weg.
  • Streven naar het evidence–based  handelen, d.w.z. laten zien wat je doet, voor zo ver mogelijk, meten is weten.

Ik werk met taal testen, afnemen stemomvang via de computer, gebruik maken van stress reductie via biofeedback op de computer. Mijn specialisaties zijn stem, het gebruik van NLP tijdens de behandelingen.


Liset

Ik ben Liset Admiraal. Vanaf juni 2018 werk ik als allround logopedist bij Logopediepraktijk Steenwijk. Ik kom uit Hasselt en in mijn vrije tijd zing ik graag en maak ik veel muziek. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen in de vrije vestiging en in het SBO. Zo heb ik ontdekt dat ik enthousiast word van het werken met kinderen, maar ook van een goede samenwerking met ouders, leerkrachten en andere betrokkenen. Ik kijk er dan ook naar uit om met u/jou samen te werken! Op maandag werk ik bij Kindcentrum Claus en Beatrix en op dinsdag op Kindcentrum Bernard. Als u vragen hebt, kunt u mij bellen (06 11679947) of mailen naar logopedieliset@outlook.com.